Laboratorium

REDPHARMA heeft in de apotheken verschillende tools geïnstalleerd via dewelke laboratoria over hun merk kunnen communiceren en het aldus aantrekkelijker kunnen maken voor de patiënten.

Inloggen


Producten en Diensten

Media

Media

REDPHARMA beschikt over meer dan 1000 reclameschermen die strategisch geplaatst zijn in de apotheken. Die schermen zetten uw producten in de kijker en dragen bij tot een gevoelige verhoging van uw omzet.

Activation

Activering

REDPHARMA biedt couponacties aan in meer dan 1000 onafhankelijke apotheken in België. De kortingsbonnen worden rechtstreeks in de apotheek aangeboden en houden voor de patiënten een onmiddellijke korting in. REDPHARMA beheert daarbij het volledige proces.

Merchandising

Merchandising

Dankzij haar ervaren teams kan REDPHARMA een kwaliteitsservice bieden op het vlak van merchandising. Onze teams zijn opgeleid om aan alle soorten vragen en noden te voldoen, gaande van de tactische indeling van de schapruimte tot het plaatsen van reclamemateriaal in de apotheek. Naast merchandising, biedt REDPHARMA aan haar partners ook een gedetailleerde rapportering aan over het werk dat haar teams op het terrein hebben verricht. Aan de hand van een door REDPHARMA ontwikkelde tool kunnen laboratoria de taken die in de apotheek worden uitgevoerd in real time volgen. Dankzij de flexibiliteit van het tool kan een groot aantal gegevens worden verzameld, die nuttig zijn voor de verkoopsteams van de laboratoria.

Création et production

Category management

Category management is uitgegroeid tot een essentieel element van de apotheek. Redpharma heeft zich gespecialiseerd in de creatie, analyse en implementatie van de kast segmentatie binnen de apotheek. Dankzij haar expertise heeft REDPHARMA een unieke methode ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van de farmaceutische bedrijven, de verwachtingen van de apothekers en de patiënten.

Création et production

Ontwerp en Productie

Om laboratoria maximaal te ondersteunen bij de promotie van hun merk, beschikt REDPHARMA over een afdeling voor het ontwerp en de productie van het nodige materiaal voor promotionele acties in apotheken. Steunend op haar praktijkervaring, ontwikkelt REDPHARMA promotiemateriaal dat de impact van uw campagnes in de apotheek maximaliseert.

Ons contacteren

Wenst u meer informatie over de diensten van REDPHARMA? Neem vandaag nog contact met ons op.

Adres :
REDPHARMA S.A.
Vrijwilligerslaan 19
1160 Brussel

Rue Coquiamont, 11
4280 Orp-Jauche

België

T. +32 (0) 2 213 07 13
F. +32 (0) 2 740 08 12