Apotheker

Het beroep van apotheker evolueert voortdurend en heeft de laatste jaren een aantal belangrijke veranderingen ondergaan. De nieuwe reglementering die op de winstmarges drukt en de toegenomen concurrentiedruk dwingen de apotheker om mee te evolueren en zich aan te passen. REDPHARMA is de ideale partner om u als apotheker te helpen bij de implementatie van een nieuwe aanpak, met name dankzij beproefde, verkoopondersteunende tools in de apotheek.
REDPHARMA, dat is ook, en vooral, een team van experts die dag na dag tot uw beschikking staan om uw ontwikkeling te ondersteunen.

Dit nummer is niet geregistreerd


Producten en Dienst

Media

Reclameschermen

REDPHARMA plaatst een reclamescherm in uw apotheek om de dialoog tussen u en uw patiënten te stimuleren. REDPHARMA zorgt zowel voor de hele technische kant als voor de reclame die op uw scherm verschijnt. De apotheker kan de boodschappen op het scherm ook personaliseren. Deze interactieve aanpak levert indrukwekkende resultaten op.

Activation

Activering

REDPHARMA biedt apothekers kortingsbonnen aan op parafarmaceutische producten. Wist u dat Belgen de grootste consumenten zijn van kortingsbonnen?
REDPHARMA neemt al het werk dat bij die kortingsbonnen komt kijken op zich. Het reclamescherm is ook een bijzonder doeltreffend medium om de promoties in de apotheek aan te kondigen. De oplossingen van REDPHARMA vullen elkaar dus perfect aan.

Merchandising

Merchandising

Onze teams komen om de vier weken langs in de aangesloten apotheken om de verschillende acties op te zetten. Naast de geplande acties, kunnen de merchandisers van REDPHARMA de apotheker ook helpen en adviseren over een verbeterde inrichting van hun apotheek.

Création et production

Category management

Category management is uitgegroeid tot een essentieel element van de apotheek. Redpharma heeft zich gespecialiseerd in de creatie, analyse en implementatie van de kast segmentatie binnen de apotheek. Dankzij haar expertise heeft REDPHARMA een unieke methode ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van de farmaceutische bedrijven, de verwachtingen van de apothekers en de patiënten.


Partnerlaboratoria

Ter informatie vindt u hier de laboratoria die hun vertrouwen al in REDPHARMA hebben gesteld!

Partenaires

Ons contacteren

Wenst u meer informatie over de diensten van REDPHARMA? Neem vandaag nog contact met ons op.

Adres :
REDPHARMA S.A.
Vrijwilligerslaan 19
1160 Brussel

Rue Coquiamont, 11
4280 Orp-Jauche

België

T. +32 (0) 2 213 07 13
F. +32 (0) 2 740 08 12