REDPHARMA Wat is het ?

REDPHARMA biedt onafhankelijke apothekers doeltreffende marketingtools aan, die hen helpen de uitdagingen van de hedendaagse apotheek aan te gaan. REDPHARMA is gespecialiseerd in reclamevoering in de apotheek en stelt die expertise ter beschikking van haar partners.

RedPharma Pannel Promotions
RedPharma App

Bent u een laboratorium?

REDPHARMA is de ideale partner voor de activering van uw producten in de apotheek. Dankzij de verschillende tools waarover REDPHARMA beschikt, zet u uw merk in de kijker in meer dan 1.000 onafhankelijke apotheken in België.

Meer weten Inloggen

Bent u een apotheker?

REDPHARMA stelt u doeltreffende tools ter beschikking waarmee u de verkoop in uw apotheek kunt stimuleren. REDPHARMA begeleidt u niet alleen, maar biedt een volledig pakket producten en diensten aan ter ondersteuning van het promotionele beleid van uw apotheek: reclameschermen, kortingsbonnen, merchandising en een waaier aan gepersonaliseerde services.

Meer weten

Houdt u van promoties?

REDPHARMA biedt elke maand promoties aan op een selectie van producten die in de apotheek beschikbaar zijn. Ontdek al onze promoties in onze aangesloten apotheken!

Meer weten